2009-03-31

En sån seger

Jag säger bara Helana Jonsson. Ett sådant sätt att ta hem världskuppen på. Inte en bom på fyra skjutningar i masstarten, det är att hålla nerverna i styr. Får säga stort grattis och lycka till i framtiden.

Hus, det är inte kul när de krånglar. Hur vet man att ett hus inte kommer göra det? Problemet är att man aldrig kan veta det. Tittar i besiktningsprotokollet, riskkonstruktion här och där. Vad kostar det att få ordning på saker, måste dräning göras om för att den är mer än 20 år... ja frågorna är många och svåra. Var och tittade på två hus förra veckan. Det ena fastnade vi för när det gäller område, planlösning och det kändes hemtrevligt, men med EW-element i grunden. Dettta är tydligen inte alls bra. Börjar det krångla har vi sett priset allt från 150 000 upp till 1 000 000 kronor. Finns ingen försäring på det så nja, känns inte riktigt bra. Fast vi behöver inte tänka på det mer nu för huset är sålt och sista budet var vad vi max tyckte huset var värt i bra skick (fanns andra saker man var tvungen att göra som gick på ett par hundra tusen så...). Det andra huset var fint och bra planlösning, men det kändes inte riktigt rätt på nått sätt. Sen begär de mer än vad vi är beredda att betala för ett sånt hus. Så det är bara att fortsätta att leta.

Annars denna vecka är det mycket på jobbet. Ikväll möte med FUB, i morgon utbildning i Göteborg (Utvecklingstörning - om faktorer som underlättar eller hindrar en vardag i balans)och på torsdag utbildning i Varberg. Då ska jag få lära mig att skriva och bearbeta texter så de blir lättlästa. Ska bli kul och framförallt så är det nödvändigt i mitt jobb.

1 kommentar:

Malmis sa...

Så synd med huset!
du verker ha fullt upp på jobbet. kul att du får göra så mkt olika grejer!

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...