2008-12-03

Banketten

Nu är jag hemkommen och har smält intrycken från Stockholmsresan. Det var en mycket trevlig resa. fick träffa två av de fritidsledare som jobbar i Varberg och lärde känna dem lite. Intressanta föreläsningar som till stor del handlade om barn och unga som hamnat lite snett i samhället och hur man ska kunnahjälpa dem. Kanske inte riktigt det jag jobbar med, men ändå snuddar det vid det. Sen har vi torsdagskvällen och banketten. Det var helt underbart. Om du har sett på Nobelfesten så var det nsätan så. Kyparna kom och serverade vid borden. Alla gick och ställde sig vid sitt bord och så började de dela ut mat på beställning. De kom samtidigt och ja det var magiskt faktiskt. Sen så nrä efträtten skulle ut så ställde de sig övanför trappan tände tomteblossliknande saker i glasstårtan och kom ner för trappan, precis som på nobelmiddagen. man kände sig som en prinsessa där man satt. Efter middagen var det ett 16-mannaband som spelade i gyllene salen. en sån sal. Hela väggarna var täckta med små mosaikplattor. Ett helt fantastiskt möster. Ja jag var helt förbluffad och det kändes som man levde i en annan värld på nått sätt. En riktig upplevelse.

Tillbaka i vardagen. Sitter och slutför fritidsprogrammet för våren, är nästan klart. Väntar bara på ett par siffror och datum så kan jag lämna det på tryckning sedan. Pluggar lite och ska börja med enkäterna som kommit in. Inte direkt glamoröst. Sen börjar det naklas jul här också. Julklappar ska köpas, lägenheten ska städas och lite julgodis ska göras. Inte så mykcet att göra när man inte har hus och barn, men det är en del ändå som ska till.

1 kommentar:

Malmis sa...

Låter riktigt trevligt! Nå, kommer det några festbilder? :)

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...