2009-04-20

mycket pyssel

I helgen blev det mycket pyssel. Det var cybercrop hos MiMa´s och de hade även "stora vikaredagen" i söndags. Trodde inte att jag skulle hinna vara med med så många bidrag till cropen,m en det blev hela nio stycken. Kommer att lägga ut dem här på bloggen efter hand. Sen på kursen om att vika fick vi lära oss lite roliga saker. Det mesta blev inte klart utan ska dekoreras hemma. När detta är gjort så läggs även detta ut.
Annars blev det mest god mat och några promenader i det vackra vårvädret, lite kyligt i vinden, men solen sken och det är underbart.
I kväll blir det nog att plocka undan alla scrapsaker från köket, helt nerbombat med saker nu, både på bordet och skänken är fulla med scrapsaker. Får nog se tilla tt skaffa ett hus snart så att vi får plats... ska bara hitta ett som vill vill ha och som vi kan lösa ut.. det är inte så lätt. Är inte huset byggt på en grund som kan bli jättedyr att åtgärda så är det mögel i huset eller så är det någon som bjuder mer än vad vi tycker huset är värt. Ja ja, den dagen vi hittar det huset som ska bli vårt så blir det bara så, så är det. Någon gång ordnar det sig, så brukar det vara. i alla fall på något sätt.

Inga kommentarer:

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...