2009-10-20

Trodde aldrig

Idag har jag gjort något jag trodde att jag aldrig skulle göra. Vi var iväg på personaldag med jobbet. Det var fitiden som begav sig iväg på en hemlig resa. Den slutade i Göteborg och vid det gamla regementet. Här visade det sig vara en klätterklubb som höll till. Vi skulle alltså klättra på klättervägg. Dessa väggar är HÖGA... jag lider av kraftig höjdskräck (kan inte ställa mig på en stol utan det snurrar)och jag klättrade högst av alla (bortsett från de som höll idet och är klättrare och vår praktikant på 17 år). Var nog 12 meter upp i luften. Prata om att växa. Kul var det också..

Visar här också på en LO jag gjorde på scrappträffen jag var på för ett bra tag sedan nu..



Vi fick i uppdrag mot slutet av andra dagen att göra en sista LO, den fick ta max 20 minuter så det fick gå undan. Dessutom skulle den innehålla vår känsla vi hade haft under dessa dagar och jag tycker att orden i rubriken stämmer bra överrens med de två dagar träffen höll på. Det var detta som var mitt reslutat.

1 kommentar:

Malmis sa...

Härligt! Kul att du vågade!

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...