2009-09-23

lägensedan


Nu var det ett tag sedan jag skrev, har varit lite mycket det senaste. Har en hel del färdiga alster att visa upp, men som vanligt är de inte fotade ännu. Lite slö på det har jag märkt.
Vad är det som hänt denna vecka som gjort att jag inte hunnit med bloggen då? Jo, jag och min sambo har varit och titta på en tomt, och så bestämde vi oss för att köpa den. Fast naturligtvis så kom det nya uppgifter om banklån och andra saker i helgen (sambon läser DI på nätet) som gjorde att vi varken visste ut eller in - magkatarren kom som på posten. Vankelmodig som man är ivanliga fall för stopra beslut så blev det inte bättre nu. Vi funderade och satte oss med våra kalkyler vi har, går det eller går det inte och allt sånt. Sedan fick jag nys om att det stod mer om detta i papperstidningen. Var bara att bege sig till biblioteket och leta upp tidningen. Blev kanske lite klokare, men inte så mycket. Tänkte och pratade ännu mer. Till slut bestämde vi oss för att tacka ja till tomten. Så om alla detaljer ordnar sig så är vi nog ägare av en tomt om någon vecka. Sedan kommer vi nog inte börja bygga förrän tidigast till sommaren, måste verka fram vilket hus och allt sånt. Sedan kan det juv ara så att nu när vi äntligen bestämt oss så brister bubblan och husen blir jättebillilga. Då kansek vi köper ett äfrdigt och säljer tomten. Man vet aldrig.

Ska iväg till MiMa´s i kväll på scrapträff. Är så trevligt tycker jag. Har alltid lika kul.

Kortet som visas överst är gjort av material från septemberswappen. (hoppas inte jag visat det innan bara)

1 kommentar:

Malmis sa...

Vad skoj!!! Får man fråga var tomten ligger?
Har du bestämt dig om Borås till helgen förresten? Jag tänkte åka dit på lördag.

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...