2009-09-01

Ur-SAABen

När vi var på semester förra året hamnade vi i Trollhättan som vissa kanske har räknat ut på andra LO´s jag gjort. Vi var då även inne på SAAB-museet och tittade på bilar. Min sambo tyckte nog detta var ilte mer intressant än jag, men jag såg en likadan bil som min familj hade något år när jag var liten och den första bilprototypen SAAB gjorde. Denna LO föreställer just den sistnämnda. Denna LO är gjord efter en skiss och MiMa´s tävling som har sista datum 6/9.De flesta papper kommer från Bacicgray, blommor från handarbeta, thickers och pearls. Thickersen har jag dekorerat med pearlmaker. Chalkat alla kanter med svart distresser. Syns inte så bra men längs kanterna på cardstocken har jag ritat stygn.

Nu ska jag snart sätta mig och äta, har varit och tränat och varit duktig. Var ett riktigit roligt pass med mycket bra musik. Det gör mycket för hela upplevelsen tycker jag.

Längtar till helgen också. Då är det scrapp-träff här i Halmstad som MiMa´s ordnar. Två hela dagar med bara scrapp och trevligt folk. Längtar...

1 kommentar:

Malmis sa...

Tjusigt! Och ha det så skoj på träffen, själv ska vi ha kräftskiva :)

Ko-kort

Nu var det längesedan jag lade upp några bilder. Det kommer komma några inlägg nu med nya kort jag gjort.