2009-09-28

Ett kort

Har gjort lite kort det senaste, här kommer ett som jag är rätt nöjd med själv. Lite Tim Holtz inspirerat. Har maskat med Tim Holts masker och använt distresserna vintage photo och black soot. Har ingen Tim Holtzhammare så jag tog skiftnyckeln till hjälp för att banka på bradsen för en mer sliten look. Chalkat och rivit kanter. Grattistexten är urklippt från papper från Fancy pants och här från kommer även pappret jag byggt upp kortet av. Har även använt mig av lite vanlig beige cardstock (men den är mörkad av distresser). Sprayat med hemmagjord glimmermist ovanpå.

Framsida


Insida


Baksida


(När jag gjort detta kort hade jag ett kladdpapper för att skydda bordet. Detta papper har jag också använt till några andra kort. Det låg och skräpade på köksbordet (där jag sitter och scrappar) under hela förra veckan och under helgen. Igår sa Björn (min sambo) "-Det du har gjort där är det snyggaste du har gjort. Hade kunnat tänka mig att ha det som en tavla om det inte hade varit skrynkligt. Det är ett sånt djup i bilden och ser så levande ut."
Alltid kul att man lyckats med något... )

2 kommentarer:

Malmis sa...

haha... schysst!
den masken med klockan har jag också :) Fint kort förresten!

Vero sa...

Jättefint kort.

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...