2008-11-11

Trojansk häst, VARNING

Fick i helgen när jag skulle gå in på en kompis blogg ett meddelande att en trojansk häst hade hittat till datorn. Blev lite skrajsen för vad som hänt. fick hjälp me datt leta och hittade tillslut att den hittat in via bloggar när man vart inne och skrivit kommentarer till andras bloggar. Letade vidare om vad den gjorde och hittade även detta till slut. Den letar kontokortsnummer. Så om du har varit inne och skrivit kommentarer via bloggar så tänk på att inte betala med kort på datorn tills du har plockat bort eller vad man nu gör med de trojanska hästarna. Lite dumt att få kontot rensat.

Annars inte mycket som hänt. Var på planeringsdagar med jobbet torsdag och fredag förra veckan, var faktiskt riktigit trevligt. Inte alltid det är det, men vi hade kanonkul faktiskt. Många skrattade som inte brukar skratta och folket hade trevligt. helgen var bara lugn, gjorde ingenting faktiskt. Första helgen på länge där man kunde slappa och bara ta hand om sig själv. Vart lite mycket det senaste med "svärfar" som ramlat med cykeln och bröt tibia och 3 revben, min far som legat på sjukhus för magont. Ja det har vart mycket nuså det var skönt att kunna ta det lugnt.
Nu ska jag läsa om en man som var och surfade och råkade ut för en olykca som gjorde att han blev rullstolsburen. Livet kan vända fort.

Inga kommentarer:

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...