2008-11-05

Historisk Dag

Ja så står det i alla tidningar idag. USA har fått sin första svarta president. Barack Obama är landet på andra sidan Atlantens nya president. Ett viktigit val för USA och ett viktigt val för världen. Hur påverkar detta oss här hemma, hur påverkar det Irak, Afganistan, Afrika, ja hur påverkar det alla andra länder. Många tror att det var rätt person som vann valet om man ska tro på alla förstå-sig-påare. Det är bara hoppas att de har rätt. Är inte så insatt själv så egentligen ska jag inte uttala mig, men lyssnar man på vindarna som blåser verkar det vara rätt. Läste någonstans att en av anledningarna till att Obama är så populär är att han är en svart man, får bara hopppas att det inte är så folk har tänkt när de har röstat på honom utan att det är för hans åsiker.
Får säga grattis och lycka till med att forma världen så den blir en trygg plats att leva på, utan ekonomiska kriser och nya krig.

1 kommentar:

Malmis sa...

ser att du gjort om lite på din sida!
/Anna

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...