2010-01-06

Nu är julen över...

Nu är jullovet över. Imorgon börjar jag jobba igen efter tre veckors ledighet. Det har varit jättegott måste jag säga. var bara inne en kort sväng dagen innan nyårsafton och tog emot fakturor, men det tog inte så lång tid. har inte blivit så mycket pysslande som jag har velat nu under julen utan tiden har gått fort ändå. har ett par alster liggande för fotografering som har blivit klara, men som vanligt är jag dålig på att få det gjort.
Fick en verktygsväska på jul från Jula i julklapp av min undebara sambo. vad mcyket lättare det är att plocka fram scrappsakerna nu och då även att plocka undan dem. Okej, allt får inte plats, har ett par väskor och påsar till, men det går mycket fortare nu än innan ändå. Misstänker att det beror på att det är mer samlat än innan.

Nu ska det bli julklappsfilm tror jag och lite fika.

2 kommentarer:

Malmis sa...

vilken väska är det du har fått?

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej:)
God fortsättning och ett riktigt gott nytt år på dig:) Stort Tack för besöket hos mig och din kommentar:) Det fanns många fina kort här hos dig:) Hälsningar och kramis från lilla pyssel Inger:)

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...