2016-08-26

Julkort

Dags att börja med julkortstillverkningen. Här är det första. Detta läggs i säljhögen och kostar 45kr inkl cellofankuvert. Vid köp av flera julkort ges rabatt.


Insidan där hälsningarna skrivs



Kort i musikens tecken

Gjort ett dubbelvikt grattiskort med musiktema. 45kr inkl cellofankuvert.

Insidan av kortet där hälsningen skrivs


2016-08-23

Dubbelvikt kort

Här kommer ett kort med Bildmålarnas underbara stämpel med Mimosa vid en svamp. Målad med Copics. Lite blommor, halvpärlor, bling, pins mm mm. 45kr inklusive cellofankuvert och självhäftande adresslapp


Annorlunda kortvikning

Ett kort jag gjort med Bildmålarnas underbara stämpel, målad med Copics som vanligt. Kortet är 15x15cm ihopfällt, men är en kortvikning så det blir inte ett vanligt dubbelvikt kort. Lite blommor, halvpärlor, pins och utstansat fick plats på också. 60kr för kortet inkl cellofankuvert och självhäftande adresslapp.


När man öppnar kortet ser det ut så här:




Här kan man skriva sin hälsning.



Kortet från stående vinkel.




2016-08-19

Ett bröllopskort

Ett bröllopskort till en kompis från högskoletiden som ska gifta sig i dagarna. Jag har använt mig av Magnoliastämpel som är målad med Copics och lite stickles på rosorna. Runt om har jag rosor och blad, pins och en underbar textstämpel från Inkido, Något gammalt, något nytt något blått... Lite bling fick plats i hörnen också.


Brudparet ska få pengar i present så det är en fotoficka på insidan. Kartan symboliserar att de kan använda dem till en bröllopsresa. Får önska dem all lycka och välgång.



Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...