2011-03-30

Ett snabbt inlägg

Ett snabbt inlägg nu innan jag ska iväg till MiMa´s på scrapträff. Tänkte att jag kan ju lägga ut det jag gjorde sist på träffen :). Min svåger fyllde år nu i mars och nu har han fått detta kort. Kan visa det nu, inte för att jag tror att han är här inne och tittar, men man vet aldrig :)


Jag bara älskar denna stämpeln, kommer dock inte ihåg vilket märke det är just nu, men söt är den. Den passar dessutom till min svåger som älskar glass.

2011-03-23

En LO och ett kort

Här kommer mitt bidrag till Distressutmaningen hos Svensk scrapbooking.


En LO föreställande min lillebror när han var liten.

Och så ett kort jag gjorde i fredagskväll efter svärmor ringt och ville ha ett kort till en vänninna som fyllde år.

2011-03-11

Ett par LO och blogcandys

Nu har jag äntligen fått tummen ur och redigerat ett par LO´s...

Denna är på mig och mina syskon när vi var barn. Min syster var Lucia i skolan, men hemma fick jag den stora äran att låna hennes krona på kvällen :) det var 1983 detta, inte igår om man säger :)



Denna bild är lite nyare, julen 2006 togs den, men jag gjorde LO`n i år... vad drömmen är avslöjar jag inte, men som alla drömmar hoppas jag att den går i uppfyllelse någon gång under min livstid :)



Får e om ursäkt för de dåliga korten, men tyvärr ville inte kameran samrbeta med mig :(


Sen har jag lagt upp en ny del i min sidebar... Blogcandys. Och här har jag löagt in några stycken nnu som jag hoppas på turen hos. Gå du in med och hoppas på turen.

Snart komemr jag lägga upp ett par LO´s ochkort jag har liggande här hemma, men inte är fotade ännu. Blev lite gjort på scrapträffen Annmarie hade i helgen och på träffen hos MiMa´s förra onsdagen...

2011-03-02

Titta!!!

Titta, en sån här sak ska flytta hem till mig idag...


(Bild lånad från Sihlouette)

Den kanske inte ser ut exakt så här, men det är en sihlouette skärmaskin (datorn ingår inte i köpet...)

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...