2010-05-16

Ett flaskkort

För en månad sedan fyllde min syster sambo 40 år. I helgen träffade vi honom äntligen och kunde lämna över födelsedagspresent till honom. Han har fått ett guldhalsband och vill ha lite hjälp med detta så han fick pengar. Vi hängde dessa i ett kort runt en flaska Jäger.

2010-05-13

Ännu en tävlig

Blir många tävlingar nu märker jag. Ska försöka återkomma med lite nya alster också under helgen...

Svensk scrapbooking har en utlottning av 11 stämplar från Vilda scrap. Självklart vill jag vara med och hoppas på turen här.



Har ju redan haft tur på Vilda scraps och Fruarna Liljas bloggar med deras dagliga utlottningar av dessa underbara stämplar. Vunnit en gång per blog.

2010-05-12

Bloggcandy

Anita / AniLi har en blogcandy, gå du in och var du med...

En tävling

Hittade en tävlig som jag tänkte jag skulle vara med i, häng på du med. Kan vinna ett litet paket med underbara papper. Gå in på Lena Scrappar och var med...

2010-05-10

En LO

Gjorde en LO till JP hobbys CC nu i år. Den är från julafton för några år sedan och föreställer min farmor som får en klapp av tomten.

2010-05-06

Blogcandy

Vidastamps ska öppna en affär nu. De startar med en blogcandy, häng på du med...

2010-05-02

Ett beställningskort

Har fått min första beställning på ett kort. Ett bröllopskort skulle det bli.
Ett kort med specialvikning...

Motivstämpeln är från Skogstokiga, textstämpeln utsidan av kortet är från Inkido. Stämplarna på första uppviket och fickan inuti är från Reprint. Papprena är Köpta på MiMa´s, kardstock, kardstock med ränder och ett mönstrat papper där det inte stod tillverkare.

Framsida



Första uppviket



Insidan

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...