2010-01-31

Ett alster

Längesedan jag bjöd på något scrappat nu. Här kommer äntligen en LO jag gjort för ett tag sedan. Den är med i Svensk scrapbookings skisstävling för januari månad. Kortet är från julen 2006 hemma hos mina föräldrar. Vi har en speciel traditonon hos oss att vi står upp och äter när vi doppar i grytan på förnmiddagen. Här har jag nästan ätit färdigt det underbara kokta revbespjällen.

2010-01-25

Blogcandy



Gurkiss firar passagen av 5.000 besök på sin blogg. Gå in och delta och hoppas på turen.

Längesedan

Nu var det längesedan jag skev här i.. vet inte vart tiden har tagit vägen eller vad jag har gjort, men så är det ibland.
Har inte blivit så mycket nytt heller att visa upp, får kanske gjort något idag. Besök av Jenny så ska vi sitta och scrappa hela kvällen... kul.

En liten bloggcandy från MiMa´s. Gå in och titta och var med själv...


ps. väskan jag fick är den stora med hjul. Är liksom två väskor i en. Kanonbra är den :)

2010-01-06

Nu är julen över...

Nu är jullovet över. Imorgon börjar jag jobba igen efter tre veckors ledighet. Det har varit jättegott måste jag säga. var bara inne en kort sväng dagen innan nyårsafton och tog emot fakturor, men det tog inte så lång tid. har inte blivit så mycket pysslande som jag har velat nu under julen utan tiden har gått fort ändå. har ett par alster liggande för fotografering som har blivit klara, men som vanligt är jag dålig på att få det gjort.
Fick en verktygsväska på jul från Jula i julklapp av min undebara sambo. vad mcyket lättare det är att plocka fram scrappsakerna nu och då även att plocka undan dem. Okej, allt får inte plats, har ett par väskor och påsar till, men det går mycket fortare nu än innan ändå. Misstänker att det beror på att det är mer samlat än innan.

Nu ska det bli julklappsfilm tror jag och lite fika.

2010-01-03

Nytt år

Nu så är det ett nytt år, 2010... tänka sig att det redan gått ett decenium på det nya århundrandet. Ja tiden går fort måste jag säga...
Kallt ute, temperaturen står här under minus tio grader, brr. Tur att man kan vara inne och ha det mysigt då. Har inget nytt att visa upp, varit dåligt på scrapfronten under julen i år, men idag ska jag sätta mig pyssla lite har jag tänkt. Många nya saker i och med julkalender och hemlig tomte. Det kliar riktigt i fingrarna.

Tänkte även lita lite på turen. Inkido har en bloggcandy som de skriver så här om:



God jul och Gott Nytt År
Vill vi önska alla er kunder och bloggvänner!
Vi vill också ge en av er en extra fin julklapp!
Vi kör ett blogcandy from i dag tom 13 januari då vi dansar julen ut och lanserar vårens nyheter på Formex.
Paketet kommer innehålla:
NYHETER 2010
och du har chansen att bli bland de första i världen att få dessa.
Det du behöver göra för att vara med i denna utlottning är att göra ett inlägg på din blogg eller sidebar där du lägger in Inkido loggan som är med i detta inlägg och länkar till Inkidos blogg.


PS. I den stora flaskan i förra inlägget är det 3-d-lack

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...