2009-01-30

Äntligen helg

Nu är det helg igen och i morgon lördag ska jag ha en dag för mig själv och bara sitta och scrappa hela dagen. Hoppas att jag komme ha mycket ork och vara inspirerad. Får försöka bli bättre på att lägga ut mina alster på bloggen bara. Har ett par kort liggande hemma och väntar påa tt bli fotograferade.
Sen har jag gått med i Svensk scrapbookings forum. Hoppas på att "springa på" trevligt scrapfolk.

Ett tag sedan jag skrev något i bloggen. Har inte hänt något speciellt igentligen. Bara jobbat, scrappat och tränat. Varit lite krasslig så jag höll upp en vecka, men gick igår igen. Det var skönt, men det känns lite i benen idag.

Skulle behöva bege mig till affären och köpa lite papper också för nu har våra semesterkort kommit, dags att börja göra dem fina nu. Men behöver lite cardstock till dem. Får se när jag kan komma iväg och skaffa det.
Dags att se om jag kan göra något vettigt igen....

2009-01-17

stjärnfall

Ikväll när vi åkte hem från Tvååker lös hela himlen upp. Sen blev det ett långt glödande sträck på himlen och så exploderade det något. Ett sådant stort stjärnfall har jag aldrg sett förut. Riktigt magiskt var det, så otroligt vackert.
Det sägs ju att om man ser ett stjärnfall och önskar sig något, ,men inte säger vad man önskar sig till någon så slår det in. När det var ett så stort fall, blir önskningen extra stark då???

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om det jag önskade mig.
God natt...

2009-01-16

Roligheter från Indiko

Indiko har massa nyheter på gång, och i samband med detta har de en tänvling. Nedanför är deras blogadress.

http://inkido.blogspot.com/

Annars är här lungt. Fått ordnat lite problem jag hade med aktiviteten brukarna ska med på i kväll. Det är dans i Falkenberg på Strandbaden där.
I helgen blir det nog lite korttillverkning, jag har skaffat lite nytt material, så som stompfar, blommor och så väntar jag på stämplar. Har jag tur ligger det ett litet paket innanför dörren idag, men jag tror de kommer nästa vecka.
Inget är som väntans tider....

2009-01-10

tenta och julgransplundring

Tidigare idag skrev jag en hemtenta som var tidsbestämd. Vi skulle skriva den mellan 9-13 idag. Tror det gick bra. Återkomemr när jag fått resultatet.

Idag har vi kastat ut julen. Det är jättefint när man tar in den, men ack så skönt när man kastat ut den. Undra varför det är så. Kan vara för att det blir så rent på nått sett, prylfritt kanske man kan säga att det blir. I alla fall hemma hos oss för jag har mycket julpynt och tycker att så ska det vara (till sambons stora förskräckelse :) ) Julgranen åkte ockås fast den barrade knappt något, så lite synd är det. Nu hade vi ingen stor gran för det hade vi inte fått plats med, utan en liten på knappa metern hög. Men rätt fin var den.

Dags att gå och laga mat. Blir kycklingwok idag.

2009-01-09

Isgata

Igår när jag skulle cykla hem var det isgata vissa ställen. Kunde inte cykla till och från. Hoppade av cykeln, men det hjälpte knappt då det knappt gick att gå. Men är det is på vägen och det regnar på det blir det ju glashalt. Jag klarade mig hem helskinnad och sedan av det bara att byta om och åka till friskis och träna. Det var riktigt skönt, men jobbigt. Hem och duscha och äta lite, sedan var det bara att gå och lägga sig, skulle upp tidigt idag.

Hittade en sida på nätet som visade hur man färglägger stämplar, tänkte prova detta i helgen om jag hinner. Fast det står att man ska använda oljepaserade pennor, men jag har vanliga akvarellpennor, får se om det fungerar. Ska försöka få ut bilder på detta, om det blir något av det vill säga.

Ska sätta mig och gå igenom litteraturen som vi har inför tentan i morgon....

2009-01-08

Tillbaka till verkligheten

Nu sitter jag på kontoret igen. Jobbade hela dagen igår och är tillbaka idag. det är tidig morgon och ingen mer har kommit ännu så det är så lugnt och skönt. Inga telefoner som ringer och inga som pratar för högt i telefonen. Mörkret håller på att övergå till gryning och dag. Tänker man så här är det riktigt skönt att vara uppe tidigt, men vad gott det hade varit att ligga kvar i sängen och sova ett par timmar till. Får vänta tills på söndag med det. På lördag ska jag skriva en tenta via nätet så då måste jag gå upp i tid. Men det ska nog gå bra det med.

Nu var det kallt ute igen. Nästan 11 minus, kallt att cykla. Fast det är inte kylan som är värst utan att det så förbenat halt ute. Det var det igår med så idag var jag mer beredd på det, men inte kul att cykla då. Känner av det i hela kropppen eftersom jag spänner mig så. Har nog fått träningsvärk av det, men det går över. Får träna bort det i kväll på friskis, men det leder nog till mer träningsvärk eftersom jag precis har börjat igen efter ett längre upehåll.

Nu är det andra uppgifter som gäller.

2009-01-06

Lite har det blivit gjort...



Nu har äntligen fått fotat lite av det jag gjort under ledigheten. Här är ett par av LO:s jag har gjort.
Börjar äntligen bliklar med bilderna jag tog när min lillebror tog examnen sommaren 2003. De från london är där i från. bilden på Svanen är det Björn som har tagit och jag har tänkt att lämna in den till en utmaning som Scrappiz har.

Nu måste jag ta tag i maten då den är klar.














2009-01-02

Nytt år

Nu är det nya året igång. var och tränade idag första gången sedan i slutet av oktober så i morgon kommer det kännas i kroppen rejält misstänker jag. Härligt att vara igång igen i och för sig. Blir så rastlös om jag inte tränar. Annars har det nya året mest bjudit på lugn och ro. Passade på att frosta av frysen i förmiddags eftersom det var rejält kallt ute. Vid halt tio hade vi 10 miniusgrader - kallt -, men perfekt när frysen skulle frostas av.

Har inte blivit något pyssel alls, tänkte att jag skulle scrappa lite i morgon. Måste ju pröva min nya skärplatta och stållinjal jag fick i julklapp.

Väntar på maten ksa bli klar. Är hungrig nu efter träningen. Det blir helstekt fläskkarré med klyftpotatis - gott - . Kanske ska gå och röra i potatisen...

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...