2008-07-30

Fotbollsfeber

IFK Göteborg - Basel 1-1
En medioker match där inget lag var bättre egentligen. Båda lagen hade några chanser, Basel de vasare, men ett rättvist resultat till slut ändå. Hoppas att Blåvitt klarar av att hålla nollan och göra ett mål nere i Basel nästa vecka.

Bada, det var skönt i vattnet i söndags, idag lite kallare, men rätt skönt ändå.

Semstertider, ja det är det nu. Får njuta så länge värmen varar, den ska ju försvinna säger de. Får passa på att vara ute och gå och röra på sig nu.

i morgon kommer kanske min syster med pojkvän på besök när de ändå åker förbi på väg ner mot skåne. Kul...

2008-07-27

Badväder

Nu bär det iväg till stranden. Första doppet på två år blir det. badade inget förra året så ...

2008-07-25

2008-07-24

SEMESTER

Nu är det äntligen semester, 4 veckor ledigt, skönt vad skönt.

Jobbar några timmar till sen är det tåget hem som gäller.

Fast så mycket lugn och ro blir det inte när jag kommer hem. Ska städa först, sedan kan jag sätta mig och slappa och ta det lugnt.

Kommer slippa mitt kontor för ett tag fram över.
Här ser du hur det ser ut.



Äntligen semster, vad skönt så skönt.......

En dag i Varberg

Titta, nu har det hänt lite saker på min sida. Fått in lite väder och en kalender. Annat smått och gott också. Läs och njut.

En liten bild på hur det kan te sig här i Varberg på sommaren lägger jag här under med. Helt underbart är det.. eller hur?


2008-07-23

äntligen en JEANSJACKA

Varberg på sommaren... ingen höjdare, folk överallt. Jag gick ut en sväng på lunchen för att få lite frisk luft och att röra på mig lite. Rätt gott väder, men det hade itne gjort något om solen hade vart framme. Detta av två orsaker. Dels hade det allmänt vart goare ute och sen så hade alla dessa turister inte funnits inne i stan. De hade vart och badat vid stranden istället och inte varit i vägen för mig.
Gick runt fästningen som jag gjort nu i en vecka ungeför på lunchen, en lagom promenad som tar ca ½ timma. Sen så tänkte jag ta en liten runda in på HM, men hamnade på Wedins istället. Hittade ett par snygga väskor för halva reaproset. Kunde inte motstå dem. Den ena hade kostat 899, men jag fick den för 250 kronor. Bra pris tycker jag. Äkta läder dessutom så ja det var ett fynd. Men alla turister skulel ju köpa skor också så det tog sin lilla tid. Sen så skulle jag skynda mig tillbaka till jobbet för rasten var slut, gick förbi "brödernas" och de hade jeansjackor till rea. Var ju tvungen att kolla. Och vad hittade jag, en som passade mig. Helt underbart, en jeansjacka som jag velat ha i så många år. Så nu har jag en, en Lewis, precis som jag ville. Så nu är jag glad och ska snart åka hem för att tvätta. En timma kvar att jobba idag.

Ibland är livet bara så där härligt...

2008-07-22

Solen

Nu tittar solen fram. Hoppas att det blir som de säger, att solen kommer vara framme i en vecka eller nått. Det skulle vara härligt. Har idag mest suttit och numrerat enkäter och kuvert som ska skcikas ut närj ag är tillbaka från semestern. Ligger stora högar på mitt besöksbord. Får väl se ut så nu, om jag inte kan flytta dem någonstans.

Sol ute sol inne,
sol i hjärtat sol i sinne

som en viss stålmus sa i en videofilm vi hade när jag var liten.

2008-07-21

Måndag

Nu är det måndag och en veckas jobb framför mig.
Precis vart och fikat, en kanongo smörgås har jag ätit, kanske inte riktigt värd sitt pris, men god var den. Diskussionen vi kom in på var kanske inte den bästa, ormar, tycker inte om...
Enkäten jag ska skica ut till brukare i komunen är klar och jag väntar med spänning på att den ska komma upp til mig. Den ligger klar nere i tryckeriet och ska komma upp under dagen tror jag. annars kommer den i morgon.
Vädret börjar bli bra nu, det är det dags för eftersom jag går på semester till helgen. då ska det vara fint väder i fyra veckor har jag bestämt. Så det verkar ju lovande så här till en början.
Fem dagar kvar att arbeta....

2008-07-18

FREDAG

Fredag, äntligen fredag.
Ska sluta redan klockan 12 idag. Vad härligt det ska bli. Behöver ta ut lite flex så att den inte blåser inne i månadsskiftet. Hem och inte göra så mycket. Ska köpa potatis, det är det enda vettiga jag ska ägna mig åt tills Björn kommer hem. Sätta mig och läsa, pyssla eller kanske brodera. Måste beta av alla mina broderier jag har liggande och är halvfärdiga. Håller på med en jättesöt vinter- jultavla. Ett fönster som man ser domherrar och en gran genom. fönsterkarm och äpplen liggande där. Det kommer bli jättefin, men det tar ett tag och göra. Det är det värt det är det.
Snart är det helg......skönt

2008-07-17

Morgon

Nu är det morgon och sitter på jobbet. Ska läsa en bok som handlar om nyckelbegeppen i socialt arbete. Började på den igår och den verkar vara användbar i det jag gör.
Igår var jag på Friskis, det var anstängande, mest för att jag inte kunde ta i ordentligt då jag lider av ett överansträngt knä. Inte bra att vara ute och springa. Tog mig en rask promenad till och från träningen. Det var skönt.
Nu väntar jag bara på att dagarna ska gå så att det blir semseter snart. Det ska bli skönt.

2008-07-16

Första gången...

Ja, nu har jag också börjat blogga. Ska försöka vara ihärdig, men sånt vet man ju hur det kan bli med.
Sommarsverige....regn och regn. Var ute förut, då sken solen och det var lite kvamligt och nu har regnet kommit. Skule inte förvåna mig om åskan sätter igång snart med...

Inspirationskort

Här kommer ett gäng kort att inspireras av. Dessa är inte till salu utan gjorts för att ges bort. Kortet med spindelmannen är det dottern s...